Nama je privatnost posjetitelja i korisnika posebno važna. Sve osobne informacije koje ostavite na našoj stranici su sigurno pohranjene, a skupljamo samo podatke koje dopušta zakon o zaštiti osobnih podataka i zakon o elektronskim komunikacijama.

Sve što ostavite kod nas na stranici koristi se SAMO za navedene namjene. Ime, e-mail adresa i broj telefona služe samo za prodaju karte, odgovore na tvoje upite i sporadične newslettere s važnim obavijestima i posebnim ponudama. Niti jedna tvrtka, a kamoli osoba NIKADA od nas neće dobiti tvoje podatke. Dat ćemo ih samo na zahtjev policije i državnih službi.

Sve informacije na našoj stranici su zaštićene i enkriptirane SSL tehnologijom koja osigurava razmjenu podataka između tvog internetskog preglednika (to je browser, ne brini) i Vollo stranice.

Kako bi tvoj posjet bio što brži, efikasniji i uspješniji, Vollo koristi “kolačiće” ili ti cookies. To su komadići koda pohranjeni lokalno u tvom pregledniku (kakva riječ, isss). Možeš ih izbrisati ili ugasiti kad god poželiš.

Korištenje Vollo stranice te neki put može baciti na stranicu koja nije u našem posjedu. Te stranice imaju vlastita pravila privatnosti i mi, Vollo, nismo odgovorni za njihov sadržaj.

Ako želiš izbrisati svoje podatke iz naše baze - samo reci.

Pošalji nam e-mail i mi ćemo ti se brzo javiti kako bi ispravili tvoje podatke ili ih kompletno izbrisali s naših servera.

Hvala na posjeti.

Uživaj.