1

Unesite osnovne podatke o putovanju

Vaša poruka je poslana!
Dodatne informacije
2

Mi ćemo napraviti SVE da vam damo najbolju ponudu!

Čim nas kontaktirate, pokrećemo naš specijalizovani pretraživač i dostavićemo vam ponudu što je prije moguće.

Veličine autobusa

< 10
10 - 20
20 - 50
50 - 60
60 - 90

Tražite organizovani prijevoz? Bilo da se radi o vjenčanju, ekskurziji, sportskom meču ili promociji - na dobrom ste mjestu! Slabe informacije i cjelodnevno okretanje brojeva sada je prošlost. Vollo nudi kompletnu uslugu organizovanja Vašeg transporta i 24-časovne podrške.

U zavisnosti od Vaših potreba, broja putnika i dužine putovanja, izradit ćemo Vam idealnu ponudu po najpovoljnijoj cijeni, a s obzirom na veliku bazu autobuskih prijevoznika s kojom sarađujemo, kapacitet i oprema Vašeg vozila će biti u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama!

Najbrže kreiranje prilagođenih ponuda

Mi dajemo ponudu koja u potpunosti zadovoljava sve zahtjeve naših klijenata. Brzo i odgovorno rješavamo svaki izazov. Kada kreiramo ponudu, potpuno se prilagođavamo specifičnostima svakog događaja kako bismo našim kupcima pružili visokokvalitetnu uslugu koja najbolje odgovara njihovim potrebama.

Velika baza iskusnih i pouzdanih prijevoznika

Posjedujemo veliku bazu pouzdanih prijevoznika koju svakodnevno dopunjavamo. Prijevoznici s kojima radimo nude samo putnička vozila visoke klase koja garantuju sigurnost i udobnost tokom vožnje, kao i profesionalne vozače sa dugogodišnjim iskustvom.

Vollo komunicira sa prijevoznicima

Komuniciramo sa vodećim prijevoznicima i tražimo najbolji dogovor za Vas po najpovoljnijoj cijeni. Vaš je jedini posao definirati potrebe na koje mi potom brzo, efikasno i pouzdano odgovaramo.

Nezavisno od lokacije i vremena putovanja

Radi li se o putovanju sa jednog kraja zemlje u drugi, ili organizovanju prijevoza do grada vašeg susjeda, za nas je svejedno! Mi ispunjavamo svaki zadatak sa maksimalnom odgovornošću. Na vama je da nam date informacije o željenoj destinaciji, vremenu i trajanju putovanja, sve drugo je naš posao!

Transparentna i brza realizacija posla

Čim primimo Vaš upit, počinje naša potraga za najboljom ponudom koju isporučujemo u najkraćem mogućem roku!

Podrška 24/7

Kada postignemo dogovor oko Vašeg putovanja, imate našu stalnu podršku! U slučaju bilo kakve sumnje, uvijek ste slobodni da nas kontaktirate. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaša pitanja!