Bus raspored

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Vienna i Međugorje.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Vienna, AT Za: Međugorje, BA
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus Prijevoznici koji voze ovu liniju

  Vienna - Međugorje

  Ovo putovanje je nesumnjivo mirno i udobno. Prelazeći relaciju od Vienne do Međugorjea slijedi vožnja koja je duga ukupno 864 km.

  Nove i sigurne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja. Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Vienna - Međugorje prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta gotovo svaki novi dan.

  Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje na navedenoj ruti u 08:00. Tu liniju vozi samo kompanija CROATIA BUS d.o.o. Mnogo autobusnih preduzeća garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija.

  Puno polazaka omogućava da domaći i inozemni putnici planiraju dolazak u grad u konkretan sat i vrijeme ali i da prema tom dogovore svoj prevoz do apartamana. Napomenimo i da prevoznici na ovdje opisanoj ruti u danu u glavnini polaze 4 puta i to od 08:00 do 18:00.

  Putujući autobus napravi pauzu od 17 do 22 puta, a u tim pauzama možete pojesti sendvič kojega ste eventualno ponijeli sa sobom na put ili porazgovarati sa svojim saputnikom. Okvirna cijena dotična putovanja je 123 KM.

  Ako želite na stanicu znajte da ste ovdje u prilici razgovarati, tj. priupitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za novi vozni red, tačne obavijesti i novosti. Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz svoga doma.

  Lista prevoznika Vienna - Međugorje

  Jedina kompanija koja vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusna stanica Vienna

  Stanica za autobuse može, stignete li puno ranije od vremena polaska busa, ponuditi zaista velik broj svojih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kavu za razbuđivanje.

  Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking. Sitna napomena, pripremite si sitan novac za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 100-200 KM plaćati na primjer 3 KM za WC na stanici.

  Nije ni malo kul da svi ostali putnici i vozač s nestrpljenjem očekuju tebe. Pripazite da se nacrtate u ispravno vrijeme na stanici.

  Putovanje Vienna - Međugorje

  Uoči puta potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o ruti mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati vrijeme provedeno na putu.

  Naime, putovanje autocestom garantuje vožnju koja je ugodnija i brža za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zanimljivije idemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici vidjeti kako ti gradovi i mjesta dišu.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam više vremena te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku. Istina je da ćete autocestom biti ranije na odredištu, zato što vam je idući njom potrebno cca 8 sati.

  Autobusna stanica Međugorje

  Kad dođete na vašu autobusnu stanicu savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a u slučaju da je skroz popunjena istražite postoji li oko stanice druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Međugorju otiđite do obližnjeg kafića pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kafi, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad.

  Oprema autobusa na relaciji Vienna - Međugorje

  Autobusi na liniji od Vienne do Međugorjea opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati priliku priključiti svoj laptop. Prije svega istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je specifičnost i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Turisti se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge. Internet u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Vienna - Međugorje

  Put od Vienne do Međugorjea pokriven je raznim vozilima. Usporedimo sada autobus s drugim prevoznim sredstvima. Najprimjerenija prevozna sredstva na liniji su ova: automobil, autobus, voz i avion.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to definitivno nije sami trošak. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. Ispočetka se automobil doima kao bez premca najbolje rješenje.

  Dakle, nemate mogućnost birati među hrpom polazaka, ali ste u prilici osloboditi nebrojene sate za put. Manjkavost voza, odnosno željeznica jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Busni prevoz garantuje daleko pristupačne cijene jednosmjernih i povratnih karata. Nema sumnje, autobus daje putnicima udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Već svi znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego definitivno moraju biti smješteni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Avionom je putovanje kraće i skuplje.

  Gradovi i mjesta kroz koja prolaze autobusi na liniji Vienna - Međugorje

  Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato kada uđete u kakav grad gledajte baš sve. Krenuvši na put autobusom prolazite veliki broj divnih mjesta i gradova.

  Iskoristite priliku i uživajte gledajući ih. Putujući od Vienne do Međugorje proći ćete: Zagreb, Bosanska Gradiška, Banja Luka i Jajce.

  O Vienni

  U Vienni prvo prošećite i vidite centar. U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske spomenike, a ako niste sigurni kojima da prilikom razgledavanja date prednost, tj. koje ne smijete propustiti bez ikakva premišljanja porazgovarajte s s ondašnjim ljudima, odnosno pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči.

  Centar grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet stranice tog sadržaja. Ovo je područje bogato istorijom te je prava šteta ne ukrasti dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Međugorju

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okruženje grada i urbani životni stil. Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti istorijskim bogatstvima i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Međugorje je za vas najbolje odredište.

  Želite li nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.ba, a ako želite detaljnije istražili BiH, razmislite o ovima: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla i Trebinje. Za totalne fanove kontinentalnih područja u BiH tu su: Livno, Vitez i Travnik.