Polasci

Autobusni kolodvor Podgradina

Adresa Bosna i Hercegovina
Broj telefona ---
Email ---

O Autobusni kolodvor Podgradina

  Kako do autobusne stanice

  Do autobusne stanice u Podgradini najbrže se dolazi tako da vas netko odveze ili da prošetate. Želite li provjeriti lokaciju autobusne stanice Podgradine posegnite za mobitelom pa googlajte ili pitajte nekoga od domaćih stanovnika.

  Razlog jutarnjim gužvama su učenici, ali i radnici koji jure da bi došli na svoja radna mjesta i u svoje škole u pravo vrijeme. Nadalje, imajte na umu da je u periodu ranih jutarnjih sati nerijetko velika gužva po gradskom središtu, ali i u okolici.

  Bez ikakve sumnje odlično bi bilo da naručite TAXI tvrtku, odnosno taksista da da dođe i pokupi vas ispred hostela, odnosno bilo na kojem mjestu da odsjedate. U situaciji da nemate vremena čekati i da vam odmah treba TAXI, a nesigurni ste oko toga gdje je vama najbliže TAXI stajalište raspitajte se kod tamošnjih stanovnika.

  Za pretpostaviti je da imate puno stvari i da su vam koferi prilično teški pa ukoliko niste ljubitelj zaustavljanja i ispitivanja neznanaca, jednostavno prošetajte širim gradskim centrom. Treba li vam prevoz opcija, ili mogućnost da za te šetnje nećete naići na makar jedan TAXI ili ne postoji, ili u centar ni ne smiju vozila.

  Važno!

  Svakako, uzimate li taksi prije toga provjerite cijenu vožnje na web stranici, jer ćete tako sigurno proći jeftinije, odnosno tako imate priliku kontaktirati da bi dogovorili prevoz kod u datom momentu najpovoljnijeg taksista. Kada na licu mjesta neinformirani uđete u prvi TAXI, nije za čuđenje ako ta vožnja dođe skuplje od cifre kojoj ste se nadali.

  Što sve ima na autobusnoj stanici?

  Prije svega, ako trebate na toalet informacijski ured savršeno je mjesto na kojem ćete pitati za tačne direkcije, a to vrijedi i u slučaju garderobe. Na autobusnoj stanici pronaći ćete: šalter za informacije, urede za prodaju karata, perone za dolaske i odlaske buseva i čekaonicu.

  Za garderobu i toalet si pripremite kovanice, zato što uglavnom ove usluge ne koštaju više od 2 KM pa nije baš fora doći tamošnjem zaposleniku s novčanicom 20 KM i više, a veoma je izgledno će vam biti potrebno i za kafu, ili toplu čokoladu, a moguće i za kakvu čokoladicu, štapiće ili kakvu drugu sitnicu iz aparata. Sitan novac je za vrijeme trajanja putovanja bez pretjerivanja jako bitan i smješten je među onim nužnim za pripremiti za put.

  Kada ste na šalteru za informacije pitajte, tj. provjerite: novosti, događanja, aktualnosti, tačne obavijesti, novi vozni red i neke, osnovnije, informacije o prevozničkoj firmi. Šalter za informacije mjesto je gdje ste slobodni objasniti svoje potencijalno nezadovoljstvo nekim od aspekata usluge, podnijeti kakvu reklamaciju, provjeriti kako potvrditi svoj povratak i druga slična pitanja i dvojbe.

  Prošećite i tako iskoristite vrijeme dok čekate, također nađite, tj. kupite nešto za jelo. Pekara, dućan mješovitom robom, bankomati i mjenjačnica, kao i razni drugi sadržaji i usluge nalaze se u okruženju stanice pa ne stojte na jednom mjestu. Vozači taksija koje vidite u okolici stanice stoje vam na raspolaganju pa ako ste maločas stigli u grad predlažemo da se opustite i riješite teških kofera, a nakon toga krenete u upoznavanje i obilazak Podgradine. Taj caffe bar kojega ste vidjeli po dolasku na stanicu tačno je to mjesto na kojem turisti ubijaju vrijeme i odmarajući surfaju internetom do vremena kretanja autobusa.

  Imate par sati vremena

  U situaciji ako niste za razgledavanje i to vam se ne da ili smatrate da ste već svaki kutak koji ste u gradu htjeli vidjeti vidjeli, opustite se, odnosno predahnite u obližnjem kafiću. Za vas koji imate tek nekoliko sati uoči polaska autobusa idealno je da smjestite stvari u garderobu, a nakon toga jednostavno po očito za ovoga posjeta posljednji put razgledati i istražiti Podgradina.

  Kada vas put odnese dalje bit će vam bitno sve što ste ondje vidjeli i trudit ćete se prisjetiti svakog detalja. Gledajte i upijajte ljude i njihov grad, odnosno tamošnju gradnju i običaje.

  OK, nemam prtljage, što sad

  Po dolasku svaki trenutak treba utrošiti pametno i razborito, jer toliko ste naginjali da ovdje stignete i ne želite valjda sada potratiti to vrijeme što imate još ispred sebe na pladnju. Nakon što se riješite svojih stvari u garderobi autobusne stanice, odnosno u smještaju pravo je vrijeme za obilazak Podgradine.

  Kamo dalje s autobusnog?

  Pretpostavimo da ste gotovi s obilaskom Podgradine, a ne želite se previše udaljavati od svoje trenutne, tj. sadašnje lokacije, može biti od koristi imati na umu da se u blizini nalaze gradovi: Split, Zenica, Mostar, Mostar, Bugojno i još mnogi drugi. Kad vam dosadi Podgradina i planirate otpustiti se vlastitim putem, naš je prijedlog da posjetite neku od sljedećih destinacija: Sarajevo, Tuzla, Travnik, Mostar, Brčko i Banja Luka.

  Uz masu intrigantnih spomenika kulture u tim vas gradovima, posebice ljeti, lako razvesele visoko interesantna događanja i koncerti na otvorenom, a koji će biti još samo jedan razlog da niti jednog trena ne požalite svoj dolazak. Za sve te destinacije neke od cijenom najnižih karata u prilici ste kupiti tačno onoliko koliko želite putem našeg weba Vollo.net.

  Valja i primijetiti da su unutrašnji dijelovi zemlje, naime, podjednako bogati raznim sadržajima i uslugama, a manji broj turista samo vam omogućuje jednostavnije snalaženje po gradu te svakako mirnije, ali i ugodnije razgledavanje. Naposljetku, uvijek se imate priliku odlučiti otisnuti u neke za sad vam strane i daleke dijelove svijeta.