Polasci

Autobusni kolodvor Krupa

Adresa
Broj telefona ---
Email ---

O Autobusni kolodvor Krupa

  Kako do autobusne stanice

  Do autobusne stanice u Krupa na Vrbasuu najjednostavnije se dolazi šetajući ili taksijem. Želite li provjeriti lokaciju autobusne stanice Krupa na Vrbasua najbolje da googlate ili da se raspitate kod domaćih stanovnika.

  Nadalje, imajte na umu da je u periodu prvih jutarnjih sati velika gužva po gradskom središtu, ali i u okolici. Razlog jutarnjim gužvama su učenici, ali i radnici koji hrle da bi stigli na svoja odredišta, tj. radna mjesta u tačno vrijeme.

  Svakako super bi bilo da dogovorite TAXI tvrtku, odnosno taksista da vas pokupi ispred hotela, odnosno u kojem god smještaju da odsjedate. U slučaju da nemate vremena čekati i da vam odmah treba TAXI, a nemate pojma o tome gdje je vama najbliže TAXI stajalište raspitajte se kod tamošnjih stanovnika.

  Treba li vam prevoz mogućnost da za te šetnje nećete naići na niti jedan jedini slobodan TAXI automobil ili ne postoji, ili niste na dobrom području. Pretpostavljamo da imate puno stvari i da su vam koferi prilično teški pa ako je situacija takva da niste ljubitelj zaustavljanja i ispitivanja neznanaca, samo prošetajte gradskim centrom.

  Važno!

  Kada automatski neinformirani uđete u prvi TAXI, ne trebate se čuditi ako ta vožnja bude skuplja od cijene kojoj ste se nadali. Svakako, uzimate li taksi prevoz prije toga provjerite cijenu vožnje na internetu, jer ćete tako sigurno proći povoljnije, odnosno tako ste zapravo u idealnoj situaciji i možete ugovoriti vožnju kod u tom trenutku najpovoljnijeg TAXI prevoznika.

  Što sve ima na autobusnoj stanici?

  Na glavnoj autobusnoj stanici naći ćete: šalter za informacije, urede za prodaju karata, čekaonicu za domaće i strane putnike te perone za dolaske i odlaske buseva. Prije svega, ako morate na toalet informacijski šalter savršeno je mjesto na kojem ćete pitati za konkretne upute, a ovo vrijedi i u slučaju garderobe.

  Sitan novac je za vrijeme trajanja putovanja uistinu bitan i svrstan je među onim nužnim za odvojiti za put. Za garderobu, ali i za toalet si pripremite kovanice, zato što najčešće ove usluge nemaju cijenu višu od 2 KM pa nije najbolje rješenje doći tamošnjem zaposleniku s novčanicom višom od 20 KM, a veoma je izgledno će vam biti potrebno i za kafu, ili toplu čokoladu, a moguće i za kakvu čokoladicu, štapiće ili kakvu drugu sitnicu iz aparata.

  Nalazite li se u informacijskom uredu provjerite, tj. pitajte i saznajte: novi vozni red, obavijesti, novosti, popuste i informacije o prevozničkoj firmi. Šalter za informacije mjesto je gdje ste u situaciji izraziti svoje potencijalno nezadovoljstvo nekim od dijelova usluge, izvršiti reklamaciju karte, provjeriti na koji način potvrditi sat i vrijeme za povratak i slične dvojbe.

  Taj caffe bar kojega ste ugledali po dolasku na stanicu upravo je to mjesto na kojem putnici ubijaju vrijeme, listaju novine i odmaraju do vremena kretanja autobusa. Taksisti koje vidite tik do stanice stoje vam na raspolaganju pa ako ste tek stigli u grad najbolje je da se smjestite i riješite teških kofera, a nakon toga krenete u obilazak i upoznavanje Krupa na Vrbasua. Prošećite i tako iskoristite vrijeme dok čekate, također ugrabite nešto za jelo. Pekara, fast food objekat, dućan s mješovitom robom, mjenjačnica, bankomati i još mnogo drugih sadržaja i usluga nalaze se u okruženju stanice pa nemojte biti na jednom mjestu.

  Imate par sati vremena

  U situaciji ako niste za razgledavanje i to vam je tlaka i radije bi predahnuli ili smatrate da ste već sve što vam je u gradu zanimljivo vidjeli, odmorite se u vama trenutno najbližem kafiću. Za vas koji imate nekolicinu sati prije polaska autobusa kao stvoreno je da predate kofere u garderobu, a tada krenete po zadnji put obići Krupa na Vrbasu.

  Promatrajte i upijajte grad i život na njegovim ulicama, odnosno način na koji se, bilo turisti, bilo domaći stanovnici, stapaju s gradom. Kada napustite grad bit će vam bitno sve što ste ondje vidjeli i željet ćete se dosjetiti svakog, baš svakog, detalja.

  OK, nemam prtljage, što sad

  Po dolasku svaki trenutak treba utrošiti pametno i razborito, jer toliko ste čekali da ovdje stignete i nećete sada uzalud potratiti to vrijeme, ili taj kratki period što imate samo za sebe i ovaj grad. Kada se riješite stvari u garderobi autobusne stanice, tj. u hotelskoj sobi ili apartmanu odlično je vrijeme za obilazak Krupa na Vrbasua.

  Kamo dalje s autobusnog?

  Kad vam dosadi Krupa na Vrbasu i želite krenuti dalje nekim, ponovno vam stranim, putem, predlažemo da se uputite i upoznate neku od sljedećih destinacija: Sarajevo, Tuzla, Travnik, Mostar, Brčko i Banja Luka. Pretpostavimo da ste na samom kraju s obilaskom Krupa na Vrbasua, a ne želite se previše udaljavati od sadašnje lokacije, znajte da se u blizini nalaze gradovi: Zenica, Slobodnica, Slavonski Brod, Sibinj, Podvinje i drugi.

  Za ranije navedena mjesta i gardove neke od najpovoljnijih karata u super ste situaciji i prilici pribaviti, tj. kupiti konkretno putem našeg weba Vollo.net. Uz masu veoma važnih spomenika kulture u ovim gradovima, posebice ljeti, dočekuju visoko interesantna događanja i priredbe, a koji će biti još barem jedan razlog da niti jednog trena ne požalite svoj dolazak.

  Valja i primijetiti da su kontinentalni dijelovi, naime, podjednako bogati ne samo sadržajima, već i uslugama, a manja brojka turista samo vam daje priliku bezbolnije i značajno jednostavnije snalaženje po gradu i njegovom središtu te lagodnije razgledavanje. Na kraju, uvijek ste u prilici odlučiti na putovanje u neke daleke dijelove svijeta.