Bus raspored

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Dubrovnik i Međugorje.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Dubrovnik, HR Za: Međugorje, BA
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus Prijevoznici koji voze ovu liniju

  Dubrovnik - Međugorje

  Ovo putovanje je zasigurno udobno, ali i sigurno. Putujući linijom od Dubrovnika do Međugorjea slijedi vožnja koja je duga ukupno 131 km.

  Bitno je naglasiti da autobus na ruti Dubrovnik - Međugorje polazi skoro svaki dan. Sigurne i moderne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje do navedenog grada u 17:15. Mnogo autobusnih tvrtki garantuje mnogo autobusnih polazaka u danu. Spomenutu rutu vozi samo kompanija CROATIA BUS d.o.o.

  Valja spomenuti i da autobusni prevoznici na dotičnoj ruti u okviru jednog dana uglavnom voze 1 put i to od 17:15 do 17:15. Puno polazaka omogućava da domaći i inozemni putnici planiraju putovanje u tačno određeno vrijeme te da prema tom organizuju svoj prevoz do apartamana.

  Putujući autobus stane do 9 puta, a za te pauze možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl.. Okvirna cijena tog putovanja je 33 KM.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe. Za slučaj da trebate na stanicu znajte da ste tamo u prilici ući u kontakt i upitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prevoznika Dubrovnik - Međugorje

  Jedina kompanija koja vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusna stanica Dubrovnik

  Za one iscrpljene tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara. Stanica za buseve može, pristignete li ranije od vremena kretanja busa, ponuditi brojnost tamošnjih sadržaja i usluga.

  Jednostavna napomena, provjerite imate li kovanice za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 200 KM plaćati cca 3 KM za WC na stanici. Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: trgovine mješovitom robom, pekare, bankomate, mjenjačnicu i parking.

  Prilično je nezgodno da svi ostali putnici i vozač iščekuju samo tebe. Osigurajte da na vrijeme budete i čekate na stanici.

  Putovanje Dubrovnik - Međugorje

  Informacija o ruti mogla bi vam popraviti, tj. olakšati vrijeme provedeno na putu. Prije putovanja definitivno provjerite ide li , tj. vozi li vaš bus autocestom ili manjim lokalnim cestama.

  Ipak obično vrijedi da je putovanje zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici promatrati kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem. Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Lokalnim cestama trebat će vam više te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku. Ipak istina je da ćete autocestom doputovati prije, zato što vam je idući njom potrebno oko 2 sata.

  Autobusna stanica Međugorje

  U Međugorju krenite do obližnjeg caffe bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da kofere predate u garderobu, a ukoliko je puna i da više nemaju mjesta pitajte, tj. saznajte postoji li neko drugo mjesto za odlaganje prtljage u blizini.

  Oprema autobusa na relaciji Dubrovnik - Međugorje

  Autobusi na ruti od Dubrovnika do Međugorjea opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati mogućnost priključiti svoj laptop. Prije svega istina je da se u busu nekad nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Internet mreža u busu nerijetko šteka. Turisti se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida signala i generalne nemogućnosti uživanja u surfanju.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Dubrovnik - Međugorje

  Usporedimo sada autobus s ostalim prevoznim sredstvima. Put od Dubrovnika do Međugorjea pokriven je raznim vozilima. Najbolja prevozna sredstva na liniji su ova: automobil, autobus, voz i avion.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Naizgled se automobil čini kao ponajbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije jedini trošak.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici raščistiti nebrojene sate za put. Mana putovanja vozom jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Nema sumnje, autobus daje putnicima udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje. Autobus garantira daleko pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Svi već znaju da piste za slijetanje aviona nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene.

  Gradovi i mjesta kroz koja prolaze autobusi na liniji Dubrovnik - Međugorje

  Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj mirnih i istorijom bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava, jednolična te čak i naporna pa zato po ulasku u kakav grad gledajte baš sve.

  Putujući od Dubrovnika do Međugorje proći ćete: Ulcinj, Bar, Petrovac na Moru i Budva. Iskoristite to vrijeme i uživajte gledajući ih.

  O Dubrovniku

  U ovom gradu proučite i gradske spomenike, a ako niste sigurni po kojima je grad najviše poznat definitivno porazgovarajte s tamošnjim stanovnicima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči. U Dubrovniku prvo prošećite i vidite centar.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je mjesto zaista bogato istorijom te je prava šteta ne ukrasti dovoljno vremena za njegovo razgledavanje.

  O Međugorju

  Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje i urbani stil života. Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti glavnim istorijskim vrednotama i diviti se impresivnim građevinama Međugorje je za vas najbolje odredište.

  Želite li nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.ba, a ako radije želite detaljnije istražili BiH, tu su: Banja Luka, Brčko, Livno, Sarajevo i Tuzla. Za one koji ne ljube toliko Sunce u Hercegovini, već su ljubitelji kontinentalnih područja u BiH tu su: Jajce, Vitez i Livno.